Yılmaz: Fiyatlarımızı en düşük seviyede tuttuk

Çerkezköylü İş Adamı Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz malzeme fiyatlarından yüz

Çerkezköy 29.08.2018 16:43:00 0
Yılmaz: Fiyatlarımızı en düşük seviyede tuttuk

Çerkezköylü İş Adamı Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz malzeme fiyatlarından yüzde otuza varan artış olduğunu belirterek ‘’Geçen yıl 140 TL ile 170 TL arasında değişen okul kıyafetleri bu yıl zamlar ve diğer maliyetlerle birlikte 170-210 TL’ye yükseldi’’ DEDİ.

 

 

Çerkezköylü İş Adamı Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz bu yıl malzeme fiyatlarından yüzde otuza varan artış olduğunu ve bu artışlara rağmen vatandaşların mağdur olmaması için fiyatları en düşük seviyede tuttuklarını belirtti.

 

170-210 TL’YE YÜKSELDİ

 

Yaşar Yılmaz, “ Bu yıl aldığımız mallarda yüzde otuzluk bir zam oldu.  İşçilik maliyetleri ve diğer giderlerde de artışlar olmasına rağmen bu rakam yüzde 40’ı geçti. Biz buna rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için maliyetlerimizin çok azını mamullerimize yansıttık. Daha doğrusu yansıtmak zorunda kaldık. Geçen yıl 140 TL ile 170 TL arasında değişen okul kıyafetleri bu yıl zamlar ve diğer maliyetlerle birlikte 170-210 TL’ye yükseldi. Bu yeni eğitim ve öğretim yılında da velileri mağdur etmemek ve giderlerimizi karşılamak  için karımızı çok düşük tuttuk. Bu nedenle hem kaliteli hem de piyasa altında müşterilerimize ürün sunuyoruz.

 

 OKULLAR KIYAFETLERİ KENDİLERİ BELİRLİYOR

Yaşar Yılmaz, bölgedeki okul kıyafetlerini kendi üretim atölyelerinde ürettiklerini de belirterek, “Çerkezköy olmak üzere Kapaklı, Saray, Çatalca, Ergene, Silivri ve Hallaçlı’ya ve İstanbul’un bazı ilçelerindeki okullara da okul kıyafeti yapıyoruz. Okulların tüm kıyafetlerini kendi atölyelerimizde itinalı bir şekilde istenilen şekilde hazırlıyoruz. Ürünlerimiz  kesinlikle kanserojen madde içermez, kaliteli ve ayni zamanda garantilidir.”dedi. İlkokul, ortaokul ve lise kıyafetlerinin ortalama 4 parça  ile beş parçadan oluştuğunu kaydeden Yılmaz;   ‘’Kıyafetleri 170-210 TL’ye arasında satışa sunduk. Kuruluşumuzdan bu yana bölge halkımıza kaliteli ve zengin ürün çeşidimizle hizmet vermeye çalışıyoruz. Her okul öğrencilerinin giyeceği kıyafetin renk ve modelini okulların kendileri belirlemekte ve okulların seçtikleri renklere göre okul kıyafetlerini hazırlıyoruz” diye konuştu.

KONFEDERASYONUMUZA BAĞLI MAĞAZALARDA FİYATLAR AYNI

Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri  Yaşar Yılmaz,  “Okul kıyafetleri kalite bakımından da tüm üyelerimiz kontrol altındadır. Türkiye genelinde okul kıyafetleri aynıdır. Konfederasyonumuza bağlı tüm mağazalarımızda fiyatlarımız ise aynı fiyattan satılmaktadır.  Okul kıyafetleri kışlık kaban, uzun kol ve kısa kol tshirt, pantolon veya şort etek olmak üzere satışa sunulmaktadır” dedi.

 

YÜZDE YÜZ YERLİ ÜRETİCİYİZ

Öğrenciler için üretilen malların arkasında Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu'nun logosunun bulunduğunu da önemle belirten Yaşar Yılmaz “ Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bizler yüzde yüz yerli üreticiyiz. Sattığımız tüm ürünlerden velilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz ve bu da bizleri çok mutlu ediyor. Bu yeni eğitim öğretim yılında da konfederasyon olarak aile bütçelerini sarsmayacak fiyatlar ile en kaliteli ürünleri makul  fiyatlarla satıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 

 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10