Edirne Caddesi'nin yüzde 50'lik kısmı trafiğe açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran ve E-5 karayolunun bir bölümünü ol

Ergene 29.08.2018 17:07:00 0
Edirne Caddesi

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran ve E-5 karayolunun bir bölümünü oluşturan Edirne Caddesi’nde, trafiğe kapalı olan yolun yüzde 50’lik kısmı asfaltlanarak trafiğe açıldı

 

Ergene'de alt yapısı tamamlanan Edirne Caddesi üzerinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ergene Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran ve E-5 karayolunun bir bölümünü oluşturan Edirne Caddesi’nde, trafiğe kapalı olan yolun yüzde 50’lik kısmı asfaltlanarak trafiğe açıldı.

 

YOLUN YÜZDE 50’LİK KISMI ASFALTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda geliş ve gidiş olmak üzere iki ana yoldan oluşan Edirne Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları kapsamında trafiğe kapalı olan diğer yolun yüzde 50’lik kısmı asfaltlanarak bu alan trafiğe açıldı. Edirne Caddesi'ndeki tamamlanan diğer yolunda trafiğe açılması ile özellikle araç sürücüleri rahat bir nefes aldı.

 

KALDIRIM OLUŞTURMA ÇALIŞMALARINA DA DEVAM EDİLİYOR

Ergene'ye giden yolun yarı kısmının trafiğe açılması ile ihaleyi alan yüklenici firma yolun diğer kısmının da tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor. Asfalt çalışmasının yanı sıra ayrıca Edirne Caddesi üzerinde yeni kaldırım oluşturma çalışmalarına da devam ediliyor. Edirne Caddesi üzerinde Karakol Sokak ile Deri Organize arasında kalan yolun da asfaltlanması ile burada ki çalışmaların bitirilmiş olacağı açıklandı.

 

Haber: Hilal Çarıkçı

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10