Sorumsuz vatandaşların çilesini belediye işçileri çekiyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri, kullanılmayan otobüs dinlenme tesisine vatandaşlar tarafından atılan çöpleri temizledi. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri alanın tekrardan çöplüğe dönüşmemesi iÃ?

Ergene 29.08.2018 17:18:00 0
Sorumsuz vatandaşların çilesini belediye işçileri çekiyor

 

 

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri, kullanılmayan otobüs dinlenme tesisine vatandaşlar tarafından atılan çöpleri temizledi. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri alanın tekrardan çöplüğe dönüşmemesi için uyarıda bulundu.

 

Ergene Karamehmet Mahallesi yakınlarında bulunan dinlenme tesisleri yine çöp manzarası ile karşı karşıya kaldı. Sorumsuz vatandaşların buraya atmış olduğu çöpler ile ortaya büyük bir çevre kirliliği çıkarırken Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalarla çöpler temizlendi. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri tarafından yapılan açıklamada, "Bölgenin kullanılmamasına rağmen kendini bilmez sorumsuz kişilerce çöplüğe dönüştürülmesi tasvip edilmeyecek bir durum, Ergene’yi çöplerden arındırmamız için sadece bizim değil herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor" denildi.

 

Haber / Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10