Zabıta ekiplerinden yardım eli

Belediye sınırları içinde düzeni, halkın huzurunu sağlayıp, sağlığını korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmelikleri uygulamakla yükümlü olan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Ergene 29.08.2018 17:27:00 0
Zabıta ekiplerinden yardım eli

 

 

Belediye sınırları içinde düzeni, halkın huzurunu sağlayıp, sağlığını korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmelikleri uygulamakla yükümlü olan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri engelli vatandaşlara da yardım eli uzatıyor.

 

DENETLEME YAPILIYOR

 

Ergene’de akülü araçları ile karşıdan karşıya geçmek isteyen, kaldırımlardan tek başına inemeyen engelli vatandaşlara yardım eden Zabıta ekipleri kent merkezinden engelli vatandaşları kendi araçları ile evlerine bırakıyor. Aylık olarak rutin bir şekilde halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alış veriş yapmaları için denetimlerine de devam eden Zabıta personeli kuruyemiş, market, tatlı ve pasta satışı yapan iş yerlerini denetlemeyi de sürdürüyor. Bunun yanı sıra ayrıca, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, halk sağlığı açısından büyük önem arz eden işyerlerinin genel temizliği, sağlık kurallarına uygunluk, çalışan personelin kişisel bakımı ve hijyen belgeleri gramaj ve etiket yönünden uygunlukları ile gıdaların son kullanma tarihlerini, saklama koşullarını da denetliyor.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10