Bebeve mağazasına görkemli açılış

Bebeve Trakya'nın en büyük ve en zengin ürün çeşidine sahip bebek mağazasını Çerkezköy Atatürk Caddesinde hizmete açtı. 7 katlı mağazada bebek arabalarından yürüteçlere, bebek kıyaf

Çerkezköy 30.08.2018 18:56:00 0
Bebeve mağazasına  görkemli açılış

 

Dün saat 14.30’da düzenlenen açılış töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere, esnaflar, iş adamları Yüksel ve Ölmez ailesi yakınları ile kalabalık bir vatandaş kitlesi hazır bulundu. Mehmet Yüksel, Yasin Yüksel Mustafa Yüksel, Muhammet Sami Yüksel, Yunus Ölmez ve İdris Ölmez’in sahip olduğu 7 katlı Bebeve’nin açılışını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay işyeri sahipleri ile birlikte hayırlı olması temennisiyle hizmete açtı.

MUTLULUK DUYUYORUZ

Kurban kesilmesinin ardından dua okunarak başlanan açılış töreninde Bebeve işyeri ortakları adına Mehmet Yüksel kısa bir konuşma yaptı. Yüksel mutlu günlerinde yanlarında olan tüm katılımcılara, teşekkür etti ve katılımlarından mutluluk duyduklarını belirtti.  Yüksel’in ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Böylesine anlamlı güzel günde, böyle güzel bir mağazayı ilçemize kazandıran ve zor bir dönem geçiren ekonomi de böyle işletme açan işletmecilerimizi kutluyorum ve işletmecilerimizi tebrik ediyorum. Göreve geldiğimde ilçemizde başlattığım hoş geldin projesi ile ilk yıllarda ilçemizde çocuk doğumları 60-70 dolayında idi. Doğumlarda her aileyi ziyaret ederek onlara çocuk hediyeleri vermeye başladık ve devam ediyoruz. İlçemizin artan nüfusu ile bugün ilçemizde aylık doğum aranı 400’e ulaştı ve her doğumda ailelerimizi ziyaret ederek hediyelerini veriyoruz. Doğumun yoğun olduğu ilçemize böyle güzel bir mağaza kazandıran işletmeci arkadaşlarımıza bu güzel girişimleri için bir kez daha teşekkür ediyorum ve kendileri ve Çerkezköy için Bebeve’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ANLAMLI GÜNDE GÜZEL BİR MAĞAZA AÇIYORUZ

Akay’ın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi Avrupa’da da yıldızı giderek parlayan Tekirdağ’ımızın önemli bir parçası olan Sanayi kenti Çerkezköy’de böyle anlamlı böyle güzel bir günde güzel bir mağazanın açılışını yapmaktan memnunluk duyuyorum. Bugün Büyük Zafer’in 96. yılını coşkuyla kutluyoruz. Yaşadığımız bu sevinçli anlamlı günde de bu güzel mağazanın açılışını yapmaktan mutluyuz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bebeve mağazası sahipleri ve Belediye Meclisi Üyesi Nedim Yılancı hayırlı olması temennisiyle kurdeleyi kesti. Kurdele kesimi sonunda protokol mensupları mağazayı gezdiler ve Çerkezköy’e böyle güzel bir mağaza kazandırdıkları için mağaza sahiplerini kutladılar.

BEBEVE DE YOK YOK

0-14 yaş gurubu çocuklara hitap eden Bebeve her anneye her eve sloganı ile çocuk giyimi  bakımından  akla ne geliyorsa her şey mevcut. 7 katlı Bebeve’nin her katında binlerce ürün mevcut. Her ürün kaliteli ve hijyenik ve kesinlikle kanserasjen medde içermeyen ürünler olduğu ve tüm ürünlerin markalı ve de garantili olduğu belirtildi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10