Ergene'de Burcu Güneş rüzgarı esti

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ergene'ye bağlı Velimeşe Mahallesi'nde düzenlenen konserde Burcu Güneş sahne aldı.

Ergene 31.08.2018 16:26:00 0
Ergene

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ergene’ye bağlı Velimeşe Mahallesi’nde düzenlenen konserde Burcu Güneş sahne aldı.

5 BİN KİŞİ İZLEDİ

5 bin kişinin izlediği Burcu Güneş Konserine, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, davetliler ve çok sayıda Ergeneli müziksever katıldı.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca etkileyici performansı ile Ergenelilere unutulmaz bir gece yaşatan Burcu Güneş, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi.

ÇİÇEK VE FORMA HEDİYE ETTİ

Konserin sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün Burcu Güneş'in böylesine anlamlı bir günde Ergene'de bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim etti. Ayrıca Ergene Velimeşespor'un üzerinde Burcu Güneş yazılı 59 numaralı formasını da takdim eden Başkan Yüksel sahnede bir şarkı söyledi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ VE FENER ALAYI YAPILDI

Bir saati aşkın süre sahnede kalan Burcu Güneş konserinin ardından havai fişek gösterisi ve fener alayı ile kutlamalar sona erdi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10