Kadınlar matinesinde gönüllerince eğlendiler

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali'nin 3'üncü gününde kadınlar matinesi düzenledi. Matinede yapılan çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen kadı

Çerkezköy 2.09.2018 19:20:00 0
Kadınlar matinesinde gönüllerince eğlendiler

 

 

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali’nin 3’üncü gününde kadınlar matinesi düzenledi.  Matinede yapılan çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen kadınlar, sahne alan Canan Şimşek’in şarkıları ile unutulmaz saatler yaşadı.

6 KAZAN KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Etkinlikler kapsamında Veliköy Düğün Salonu’nda saat 16:00’da başlayan matinede bir araya gelen kadınlar, sahne alan Canan Şimşek’in seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlikte kadınlara 6 kazan keşkek ikram edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

 Etkinliğe kısa bir süre katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, katılımlarından dolayı tüm kadınlara teşekkür ederek, Canan Şimşek’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kadınların güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.  

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Kadınlar Matinesinde yapılan sürpriz çekilişlerle kadınlara 2 adet Elektrikli Saç Düzleştiricisi, 2 adet Elektrikli Saç Maşası, 1 adet Blender, 1 adet Elektrikli Banyo Tartısı, 2 adet Ekmek Kızartma Makinesi, 3 adet Midi Fırın, 2 adet Mikrodalga Fırın, 3 adet Türk Kahvesi Makinesi, 2 adet elektrikli Çay Makinesi, 2 adet Tost Makinesi, 2 adet Saç Kurutma Makinesi, 2 adet Buharlı Ütü, 4 adet Elektrikli Süpürge, 1 adet Çamaşır Makinesi, 1 adet Çamaşır Kurutma Makinesi ve 1 adet de 102 Ekran Led Televizyon hediye edildi.

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Programda düzenlenen çeşitli yarışmalar kapsamında  Sandalye kapmaca yarışmasının kazananına 1 adet Cep Telefonu, oryantal yarışmasının kazananına Elektrikli Banyo Tartısı ve şarkı söyleme yarışmasının kazananına da Blender hediye edildi.  

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10