138 sokak ve cadde üzerinde çalışma yapıldı

Ergene Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları kapsamında Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde toplamda 138 sokak ve cadde üzerinde beton yol, parke taş yol ve asfalt yol çalışmalarında bulunulduğu ifade

Ergene 3.09.2018 17:43:00 0
138 sokak ve cadde üzerinde çalışma yapıldı

 

Ergene Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları kapsamında Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde toplamda 138 sokak ve cadde üzerinde beton yol, parke taş yol ve asfalt yol çalışmalarında bulunulduğu ifade edildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yeşiltepe Mahallesinde 81 sokak ve caddede, Sağlık Mahallesinde ise 52 sokak ve caddede yol bakım çalışması yapıldığını ve çalışmaların bu iki mahallede devam ettiğini ifade eden yetkililer; ‘’Yapılan yol çalışmaları kapsamında Yeşiltepe mahallesinde Ahenk Caddesi ve İsmail Cem Caddesinde beton yol çalışması yapılırken, Alçiçek, Ovacık, Elekli, Dolunay, Bayır, Kamber, Adak, Satırcıoğlu, Gurbet, Kızılırmak, Kayın, Martı, Kafkas, Uluşahin, Lalezar, Altınışık, Lalezar (Kısmen), Mücahit, Mücahit aralığı 1.sokak, Mücahit aralığı 2.sokak, Masal, Volkan, Kelebek, Şair, Güvercin, Yaşar Doğu Caddesi, Girne Caddesi, Budak, Avşar, Yener, Gökdelan Caddesi, Çim, Yulaf, Sütleyen, Gülen, Koza, Düzlük, İkizler, Ahsen, Sedef, Gökçe, Şafak, Samyeli, Sahra, Yiğit, Yiğit Sokak Aralığı, Ardahan, Ahenk 1, Ahenk 2, Ahenk 3, Ahenk 4, Ahenk 5, Ahenk 6, Ahenk 7, Ahenk 8, Onuralp, Mandıra, Özyurt, Nilüfer, Gamze, Yağmur, Dilek, Ülker, Şehit Polis Şaban Ceylan, Kamelya, İşbilen, Halide Edip Adıvar ve Namık Kemal Sokakta beton parke yaş yol çalışmaları yapıldı. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım çalışmaları kapsamında yine Yeşiltepe Mahallesinde Yeşilırmak Sokak, Akınca Sokak, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gazi Caddesi, Işık Caddesi, Gökdelen Caddesinde asfalt yol çalışması yaparken, Oğuzhan Caddesi üzerinde de ekipler şu an kazı dolgu çalışması yaparken çok kısa bir süre sonra yeni asfalt dökülecek’’ dedi.

KISA BİR SÜRE SONRA TAMAMALANACAK

Yetkililer;  ‘’İlçenin diğer bir fazla nüfusa sahip olan mahallesi Sağlık Mahallesinde de Cem Sultan Caddesi ve Hoca Ahmet Yasevi Caddesinde beton yol çalışması yapılırken, Çağatay, Selimeye 1, Selimiye 2, Hazeran, Edirne 8. Sokak, Kalendar, Aşık Veysel, Yalçın, Şehit Mehmet Zeki Erden Caddesi, Çetin Emeç, Turna, Şahin, Dede Korkut, Köroğlu, Mevlana, Badem, Ataoğlu, Yağız, Ahievran, Edipali, Atabey, Ozan, Dinçer, Güleç, Konuk, Orhan Veli Caddesi, Mutlu, Sema, Ergin, Gülnar, Soğuk Pınar, Ceylengözü, Çakırefe, Girdap, Sakız, Ali Rıza Efendi, Toprak Tepe, Aksu, Kasımpatı, Latife, Burmalı, Hoca Ahmet Yasevi Caddesi, Yahya ve Tuğra Sokakta Beton Parke Taş Yol çalışmaları yapılırken, Edirne 4.sokakta kazı dolgu çalışması yapıldı ve buraya taş döşenecek, Çavuş, Gündoğdu Caddesine de asfalt dökülecek. Beton Parke Taş Yol çalışmasının yanı sıra Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sağlık Mahallesinde Selimiye, Piri Reis, Edirne 8. Sokak (Kısmen taş, kısmen asfalt), Edirne 2. Sokak ve Edirne 3. Sokakta asfalt yol yapım çalışması yaparken, Gündoğdu Caddesi,  Edirne 5.Sokak ve Nutuk Sokakta kazı dolgu çalışması yaptı ve buranında asfaltı dökülecek, ayrıca Çağdaş Sokakta da asfaltlama çalışmaları çok kısa bir süre sonra tamamlanacak’’ dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10