Sonuçları belli oldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu çerçevesinde düzenlenen Genç Bisanthe Umut Veren Heykeltıraş Heykel Yarışması sonuçları belli old

Süleymanpaşa 4.09.2018 17:14:00 0
Sonuçları belli oldu

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu çerçevesinde düzenlenen Genç Bisanthe Umut Veren Heykeltıraş Heykel Yarışması sonuçları belli oldu.

TÜM ESERLER DEĞERLENDİRİLDİ

Yarışma kapsamında Güzel Sanatlar Fakültelerinin Heykel Bölümlerinde okuyan genç heykeltıraşlar serbest konulu, taş, ağaç ve metal malzemelerden ya da bu malzemelerin bir arada kullanılmasından oluşan eserler ile yarışmaya katıldı. Eser sahiplerinin son iki yıl içinde ürettikleri ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış, sergilenmemiş eserleri ile mücadele ettiği Genç Bisanthe Umut Veren Heykeltıraş Heykel Yarışması’nda jüri tarafından tüm eserler değerlendirildi.

 

ÖDÜL TÖRENİ 4. BİSANTHE TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNUN KAPANIŞ ETKİNLİĞİNDE YAPILACAK

 

4. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu kapsamında düzenlenen yarışmanın ödül töreninin 26 Eylül’de sempozyumun kapanış etkinliğinde yapılacağı açıklanırken dereceye giren isimler ve eserler şu şekilde belirtildi: 1. " Ali " adlı eserle Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Sevda Kocatepe olurken 2’nci ise " Geyik " adlı eserle Anadolu Üniversitesi öğrencisi İlayda Kepez oldu. 3’üncü ise " Torso " adlı eserle Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Bahadır Hızol oldu. Mansiyon ödülünü  " Yelken " adlı eserle Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ayberk Yıldırım ve " Palto " adlı eserle Mimar Sinan G.S. Üniversitesi öğrencisi  Işıl Özsakabaşı alacak. Jüri Özel Ödülünü ise " Dionysos'un Tohumu " adlı eserle Trakya Üniversitesi  öğrencisi  Serghei Gulpea alacak.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10