Yol yapım çalışmaları start aldı

Ergene'ye bağlı Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde yol yapım çalışmaları start aldı. Büyük iş makineleri ile kazılan yolda ekipler iki ayrı noktada çalışmalarına başladı.

Ergene 4.09.2018 18:15:00 0
Yol yapım çalışmaları start aldı

 

Ergene’ye bağlı Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi’nde yol yapım çalışmaları start aldı. Büyük iş makineleri ile kazılan yolda ekipler iki ayrı noktada çalışmalarına başladı.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan yetkililer; ‘’ Ergene’de hızlı bir şekilde devam eden yol çalışmalarından bir yenisi de Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde başlandı. Büyük kato iş makineleri ile İbni Sina Caddesi kazılırken caddenin diğer kısmında da taş dolgu malzeme serim çalışmalarına başlanıldı.40 kamyon taş dolgu malzeme İbni Sina Caddesi’ne gün içinde serilirken, hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalar kapsamında önümüzde ki günlerde malzeme serim çalışması da tamamlanacak’’ dedi.  Yıllar sonra İbni Sina Caddesine sıcak asfalt serileceğini belirten mahalle sakinleri ise Ergene Belediyesinin bu güzel hizmetinin görmezden gelinemeyeceğini belirttiler.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10