Sağlıklı yaşam aracı kuruldu

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından koruyucu sağlık hizmetleri çalışmalarının daha da yaygınlaştırması, sağlık eğitimler

Çerkezköy 5.09.2018 16:02:00 0
Sağlıklı yaşam aracı kuruldu

 

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından koruyucu sağlık hizmetleri çalışmalarının daha da yaygınlaştırması, sağlık eğitimleri ve etkinlikler düzenleyerek toplum bilincinin artırılması, hastalıkların meydana gelmeden önlenebilmesi ve neticede toplumun yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmalara devam ediliyor.

HER YIL KUTLANIYOR

Türkiye’de her yıl 03 - 09 Eylül tarihleri arasında bireyi sağlıklı ve üretken bir şekilde tutarak toplumsal gelişmeyi sağlamak amacıyla “Halk Sağlığı Haftası” kutlanıyor. Bu kapsamda Tekirdağ’da arasında YSK önünde Sağlıklı Yaşam Aracı ile stand kurulmuştur.

KİMLER KATILDI?

Standa Tekirdağ İl Sağlık Müdür Vekili Uzm.Dr.Mustafa Dönmez, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Haci Bayram Zengi, Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr.Ali Kafalı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Kemal Yavuz, Uzman Ramazan Çanta,Uzman Hacer Tekgöz, Uzman Şebnem Demirtaş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında ve Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli personel katıldı.
 

VATANDAŞLARA TANSİYON ÖLÇÜMÜ YAPILDI

İl Sağlık Müdür Vekili Uzm.Dr. Mustafa Dönmez,  yaptığı konuşmada; Birinci basamak sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yaparken amaçlarının hastalık oluşmadan önlemek ve insanlara kaliteli, sağlıklı bir yaşam sunmak olduğunu dile getirdi. Sağlıklı Yaşam Aracında ve stantta Halk Sağlığı Hizmetleri hakkında bilgilendirici broşür, afiş dağıtılarak, vatandaşlara tansiyon ölçümü yapıldı.
 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10