Kızılpınarspor'dan iki iddialı transfer

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de sezon öncesi iddialı transfer yaparak şampiyonluk hedefleyen Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi iki önemli transfer gerçekleştirdi. Yeni sezon transfer çalışmalarının aral

Çerkezköy 5.09.2018 17:46:00 0
Kızılpınarspor

 

 

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de sezon öncesi iddialı transfer yaparak şampiyonluk hedefleyen Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi iki önemli transfer gerçekleştirdi. Yeni sezon transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kulüp Başkanı Birol Öztürk " Yeni sezon öncesi iki önemli transferi kadromuza kattık. Naim Pirinç ve Sezer Topçuoğlu artık Kızılpınarspor'da. Bu sezon 1.Amatör ligde hedefimiz şampiyonluk" dedi.

 

2018-2019 sezonu öncesi flaş transferler yaparak lige iddialı hazırlanan 1.Amatör Küme ekiplerinden Kızılpınarspor Naim Pirinç ve Sezer Topçuoğlunu transfer etti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk " Teknik Direktörümüz İsmail İnan ve teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon Ahimehmet Gençlikspor'da top koşturan Naim Pirinç ve hocamızın eski öğrencisi Sezer Topçuoğlu ile anlaşma sağladık. Bu sezon hedefimiz ligi şampiyon olarak tamamlamaktır. Bu nedenle de transferlerimizi yapıyoruz" dedi.

 

NAİM PİRİNÇ KİMDİR?

30 Haziran 1988'de Çorlu'da dünyaya gelen oyuncu Çorluspor alt yapısında futbola başladı. Üç sezon bu takımda top koşturan oyuncu daha sonra Bodrum Belediyespor'a transfer oldu. Bir yıllık Bodrum Belediyespor macerasının ardından sırasıyla birer yıl Yeşilyurt Belediyespor, Kavaklıdere Beledyespor, Muğlaspor, Ergene Velimeşespor'da oynayan oyuncu 2013 yılında eski takımı Çorluspor 1947'ye transfer oldu. 2014'de Kapaklı Sitespor'da bir yıl top koşturan oyuncu Çerkezköy Doğanspor'da iki sezon başarılı bir performans sergiledi. Çerkezköy Doğanspor'dan ayrıldıktan sonra Çorluspor'a dönen oyuncu geçtiğimiz sezon ise Ahimehmet Gençlikspor'da top koşturdu.

 

SEZER TOPÇUOĞLU KİMDİR ?

10 Kasım 1998'de Çorlu'da doğan oyuncu Yıldız Gençlikspor'da futbola başladı. dört yıl bu takımda top koşturan oyuncu Çorlu Gençlerbirliğispor'da bir yıl oynadıktan sonra Anadolu Üniversitespor'a transfer oldu. Üç yıl bu takımda oynayan oyuncu daha sonra Bağlarspor'da bir, Çorluspor 1947'de iki yıl oynadıktan sonra 2014 yılında 1461 Karadenizspor'a transfer oldu. bir yıllık Çorlu Kültüspor macerasının ardından oyuncu Çerkezköy Doğanspor'a transfer oldu. Doğanspor'un şampiyonluğunda pay sahibi olan oyuncu Ergene Belediyespor'a transfer olmuştu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonu ise Çerkezköy Doğanspor'da geçirmişti.

Haber: Şaban Kardeş


0282 726 91 91
0282 747 65 10