Modern Fen Bilimleri Koleji yeni yerinde

Modern Fen Bilimleri Kurucu ve Kurum Müdürü Uğur Soykan Modern Fen Bilimleri Koleji'nin Barbaros Caddesi'nden taşınarak Kızılpınar'da Çorlu yolu üzerinde yeni, binalarına taşındığın?

Çorlu 6.09.2018 15:35:00 0
 Modern Fen Bilimleri Koleji yeni yerinde

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEMİNE YENİ YERİMİZDE BAŞLIYORUZ

Modern Fen Bilimleri Çerkezköy Kurum Müdürü Uğur Soykan dün yeni yerlerinde yaptığı basın açıklamasında şu bilgileri verdi; “Yeni yerimizin Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açılış izinlerini alarak 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarımıza başladık.  İki üç gün içinde yeni binamız her şeyi ile eğitime hazır hale gelecek. Bu konuda hızlı bir çalışma yapıyoruz.”dedi.

ANAOKULU, ORTAOKUL VE ANADOLU LİSEMİZLE EĞİTİM VERECEĞİZ

Uğur Soykan, “2018-2019 eğitim öğretim dönemi için anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi bölümlerinin Milli Eğitim Bakanlığımızdan izinlerini alarak Modern Fen Bilimleri Koleji olarak yeni eğitim dönemine başladık. Çerkezköy’ümüze, bölgemize, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun. Modern Fen Bilimleri  Koleji  olarak yeni yerimiz toplam 550 metre kare kapalı alana sahip. 3 bin metre kare okul bahçesi ayrıca yüzme havuzu, kapalı spor  alanı, 30 derslik, 8 laboratuar, spor kulüpleri, robotik laboratuar ve drama çalışmaları yeri, müzik, jimnastik, bale, masa tenisi  gibi sosyal aktivitelerin yapılacağı mekanlarımızla da öğrencilerimize  çok daha çağdaş ve sosyal bir eğitim ile onları geleceğe her şeyi ile mükemmel birer birey olarak hazırlayacak eğitim verilecek. Öğrencilerimizin dersleri dışında da sosyal aktivitelerde başarılı olmaları için gereken önemi veriyoruz” diye bilgi verdi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10