Malkara meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Başkanlığında yapıldı. Belediye binasındaki meclis odasında dün saat 16:00'da yapılan meclis toplan

Malkara 6.09.2018 15:37:00 0
Malkara meclisi toplandı

 

Malkara Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Başkanlığında yapıldı. Belediye binasındaki meclis odasında dün saat 16.00'da yapılan meclis toplantısı açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Gündemde ilk olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Malkara Belediye Akademisi İş Birliği Protokolü hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Emlak İstimlak Müdürlüğünün Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Yetki hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

YETKİLENDİRME HAKKINDAKİ YAZI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantının bir diğer gündem maddesi olan  Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2018 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı İçin Yetkilendirme hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNE TAHSİSİ HAKKINDAKİ YAZI GÖRÜŞÜLDÜ

Emlak İstimlak Müdürlüğünün Gazibey Mahallesi Orta Okul Caddesi Mevkii, tapuda ada:215, parsel:1 no’ da kayıtlı Kadın Sosyal Yaşam Merkezi olarak hizmet veren taşınmazın Türk Kadınlar Birliğine Tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, Emlak İstimlak Müdürlüğünün Yeni Mahalle tapuda ada:175 parsel:160 noda kayıtlı Aile Yaşam Merkezi amaçlı taşınmazın Tahsis Talebi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

OY BİRLİĞİ İLE HAVALE EDİLDİ

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Otopark Yönetmeliği hakkındaki yazısının görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından 13.07.2018 tarihli İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Strateji Geliştirme Müdürlüğünün Şehit Turgut Aile Yaşam Merkezi’ndeki Düğün Salonunun Kira Ücretinin Tarife Cetveline Eklenmesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün İçkili Yer Bölgesi kapsamına alınma talebi hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10