Hizmetiçi eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü arasında "Hizmetiçi Eğitim İşbirliği" protokolü imzalandı. İmza törenine Namık Kemal Üniversit

Tekirdağ 7.09.2018 17:58:00 0
Hizmetiçi eğitim işbirliği protokolü imzalandı

 

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü arasında “Hizmetiçi Eğitim İşbirliği” protokolü imzalandı.  İmza törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Şube Müdürü İbrahim Çakal ve Şube Müdürü Suat Aydın katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından imzalanan protokol ile; Tekirdağ il sınırları içerisinde yer alan Millî Eğitim Bakanlığına bağlı mesleki ve teknik eğitim kurumlarında; başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitimler planlanması, bu programlarla araştırma-geliştirme çalışmaları yapılması ve bilgi üreten, teknoloji transferi yoluyla bilgisini sanayi ve toplumla paylaşmayı hedefleyen üniversitelerimiz sayesinde öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amaçlanıyor. 
Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10