Açık Hava Sinema etkinlikleri Deliha 2 filmiyle başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından 7 -16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Etkinlikleri kapsamında ilk olarak Deliha 2 filmi gösterime sunuldu. 

Çerkezköy 8.09.2018 20:01:00 0
Açık Hava Sinema etkinlikleri Deliha 2 filmiyle başladı

Kapaklı Belediye Meydanı’nda Meydanında saat 20:00 da gösterime sunulan Deliha 2 filmine Kapaklılı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte ayrıca vatandaşlara mısır ikramı da yapıldı.

 

GÖSTERİME SUNULACAK FİLMLER ŞÖYLE

 

7 -16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında 10 Eylül Pazartesi günü Karaağaç Mahallesi’nde ‘Kardeşim Benim’ filmi, 12 Eylül Çarşamba günü Pınarça Mahallesi’nde ‘Düğün Dernek’ filmi, 13 Eylül Perşembe günü Yanıkağıl Mahallesi’nde ‘Patron Bebek’ filmi, 14 Eylül Cuma günü Bahçeağıl Mahallesi’nde ‘Çalgı Çengi’ filmi, 15 Eylül Cumartesi günü Karlı Mahallesi’nde ‘Kardeşim Benim’ filmi ve 16 Eylül Pazar günü Uzunhacı Mahallesi’nde ‘Eyvah Eyvah 3’ isimli film gösterime sunulacak.

 

TÜM HALKIMIZI BİRLİKTE FİLMLERİMİZİ İZLEMEYE DAVET EDİYORUM

 

Açık Hava Sineması etkinliğinde eski belediye meydanında Kapaklılı vatandaşlar ile bir araya gelerek keyifli bir sinema akşamı yaşadıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’ Vatandaşlarımız açık hava sinemamıza bir hayli ilgi gösteriyor, bu da bizi çok memnun ediyor. Etkinliğimize katılan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı birlikte filmlerimizi izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10