Yol yapım çalışmalarında sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi'nde bulunan okulların yolları asfaltlanmaya devam ediyor. Ambarder

Çerkezköy 12.09.2018 19:22:00 0
Yol yapım çalışmalarında sona gelindi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; ‘’Altyapısı yapılan okul yollarında sıcak asfalt çalışmalarının başladığını kaydetti. Akay; ‘’Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Göknar Caddesi’ne bağlayan Sarıçam Caddesi’nin 300 metrelik kısmında, Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’ni Göknar Caddesi’ne bağlayan Çınarlı Sokak’ta 250 metrelik ve Özel Doğa Koleji’ni Göknar Caddesi’ne bağlayan Şimşek ve Gözlem Sokaklarda toplam 300 metrelik yol yapım çalışmalarına geçtiğimiz hafta içinde başlamıştık’’ dedi.

 
ASFALT ALTI MALZEME SERİMİ YAPILDI

Çalışmalar kapsamında öncelikle adı geçen yolların altyapısı yapılarak, asfalt altı malzeme seriminin yapıldığını ifade eden Akay; ‘’Altyapının tamamlanmasının ardından Sarıçam Caddesi, Çınarlı Sokak, Şimşek ve Gözlem Sokaklarımızda sıcak asfalt serimi başladı. Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi, Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Özel Doğa Koleji’nin yollarını eğitim ve öğretim yılı başlamadan tamamlamış olacağız. Bu vesile ile 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın şimdiden başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerime başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10