Kılıç'a veda programı

Çorlu'da görev yapan gazeteciler tarafından Son yayımlanan kararname ile Çorlu Kaymakamlığı görevinden Manisa'ya bağlı Salihli Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Levent Kılıç'

Çorlu 12.09.2018 20:02:00 0
Kılıç

Programda açılış konuşmasını yapan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, “Çorlu’da görev yaptığınız 4 yıllık süre zarfında sizlerle sürekli olarak diyalog halinde çalışma imkanımız oldu. Kaymakam – gazeteci diyalogundan çok ağabey – kardeş ilişkisi şeklinde görüşmelerimiz oldu. Çorlu’ya kattığınız değer için sizlere teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Levent Kılıç adı Çorlu’da iz bırakan isimler arasında yerini şimdiden aldı. Tayininiz sebebiyle Salihli halkının ve Salihli’de görev yapan meslektaşlarımızın son derece şanslı olduklarını belirtmek istiyorum” dedi.

YENİ GÖREV YERİMDE DE SİZLERİ KONUK ETMEK İSTERİM

Çorlu’da son derece güzel günler geçirdiğini, güzel arkadaşlıklar, dostluklar edindiğini ifade ederek,  “Çorlu’dan ayrılıyor olmak benim için de zor. Ben daha önce de görev yaptığım yerlerden bu şekilde zor ayrıldım ve iyi izler bırakarak ayrılmaya gayret ettim. Umarım Çorlu’da da bunu başarabilmişimdir’’ dedi.  Çorlu Kaymakamlığı sırasında hayata geçirmeye çalıştıkları projelere verdikleri desteklerden ötürü de Çorlu’da görev yapan gazetecilere teşekkür eden Kaymakam Levent Kılıç, “Artık sizlerin de Salihli’de bir adresiniz, bir kapınız var. Yeni görev yerimde de sizleri konuk etmek isterim” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Çorlu Gazeteciler Derneği adına Dernek Başkanı Levent Silistre Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’a günün anısına plaket de takdim etti. Programa Çorlu Gazeteciler Derneği ile Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetici ve üyeleri ile Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç katıldı.

Haber: Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10