Krize inat Pera, çay fiyatlarını yüzde 40 indirdi

Pera Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk, su dahil hemen her şeye zam yapan kriz fırsatçılarına inat, 2 ay önce 3.50 TL'den sattıkları çay fiyatlarını bugün itibari ile 2 TL'ye indirdiklerini söyleyer

Çerkezköy 12.09.2018 21:19:00 0
Krize inat Pera, çay fiyatlarını yüzde 40 indirdi

Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Çerkezköy’deki kafe ve pastanelerdeki yüksek çay fiyatlarını 2 ay önce gündeme getirmesinin ardından Pera Pastaneleri yönetiminin aldığı tarihi karar, Çerkezköy’de takdirle karşılandı. Dolardaki artışı fırsata çevirmek isteyenlerin aksine Pera Pastaneleri yaz başında 4 şubesinde 3.50 TL’den sattığı bardak çay fiyatlarını bugünden itibaren yüzde 40 oranında indirerek müşterilerine 2 liradan satacaklarını duyurdu.

 

FIRSATA ÇEVİRENLERE İNAT YÜZDE 40 İNDİRİM YAPTI

 

Pera Pastaneleri olarak 2000 yılından bu yana Çerkezköy, Kapaklı Organize Emlak Konutları, Çorlu ve Adliye şubelerinde mesleğinin erbabı çalışanlarla Çerkezköy halkına hizmet verdiklerini belirten Aktürk, dolardaki spekülasyonu fırsata çevirip ülke insanını ve bölge halkını karamsarlığa iterek insanların bir araya gelmesini engellemek isteyenlere inat böyle bir karar aldıklarını ifade etti.

 

TÜM ESNAFA ÖRNEK OLSUN

 

Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda, herkesin birlik ve beraberlik içinde milli değerlerine sahip çıkması gerektiğini kaydeden Şahin Aktürk, “Eğer mevzu vatansa, birlik ve beraberliğimizse gerisi teferruattır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreci atlatacağımıza olan inancım tamdır. Bizim gibi esnafların yapacağı bu gibi fedakarlıklar milletimizin birlik ve beraberliği adına önemli bir adımdır” dedi.  Dolardaki bu spekülasyonu fırsata çevirenlere tepki gösteren Aktürk, aldıkları bu kararın tüm esnafa örnek olmasını temenni etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10