"Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 4 yıl önce başlatılan "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor" sosyal sorumluluk projesi bu yıl da devam ediyor. 2018-2019 eğitim Ã

Süleymanpaşa 13.09.2018 14:54:00 0

Geçtiğimiz yıl 150 öğrenciye burs verildiğini ifade eden yetkililer katkıyı daha da çok öğrenciye çıkarmak için harekete geçtiklerini ifade ederek, ‘’Bir apartman ya da topluğun yapacağı aylık sadece 200 TL’lik bir destek ile bir öğrenciye burs imkanı sağlayan proje için apartman, topluluk yada bireysel burs verenlerin desteği bekleniyor. Proje ile ilgili bilgi almak, burs veren olmak ya da burs başvurusu yapmak için 0850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilecek’’ dedi. 

AMACIMIZ KAMPANYANIN SÜLEYMANPAŞA GENELİNDE YAYGINLAŞMASI

Konu ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, amaçlarının kampanyanın Süleymanpaşa genelinde yaygınlaşması olduğunu ifade ederek; “Bu işe başladıktan sonra apartman girişine ‘Bu apartman bir üniversite öğrencisi okutuyor’ diye bir plaket astık ve farkındalık yarattık. Bu levhayı gören insanlar ‘bu nedir’ diye sorduklarında onları bilgilendiriyoruz ve herkes de bir heves uyandırıyor. Arkadaşlarımızdan ‘biz de katılalım’ diyenler oldu. Ancak bizim bu projede amacımız aramıza 3-5 kişi daha katmak değil, Süleymanpaşa genelindeki apartmanları, kişi ve kurumları da içine alarak böyle bir proje gerçekleştirip öğrenci okutulmasına vesile olmaktır. Hedefimiz herkesi bu projeye katmak ve sürekliliği olan geniş bir ağ kurmak.”şeklinde konuştu. 

PROJENİN 4’ÜNCÜ YILI

Eşkinat,projenin dördüncü yılında daha da yüksek bir katılım beklediklerini ifade etti. Aylık 200 TL katılım ile bir apartman, bir topluluk ya da bireysel olarak herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencinin daha okumasına yardımcı olmaya davet eden Eşkinat; ‘’Projemizin dördüncü yılında daha da çok birlik olalım, daha çok öğrencimizi okutalım. Yeni eğitim öğretim yılında yeni filizlerimiz için sizlerde katkı verin” dedi. 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10