Yüceer'den Çorlu TSO'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Yüceer'e CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, C

Çorlu 14.09.2018 19:51:00 0
Yüceer

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı tarafından karşılanan Yüceer, Çorlu TSO’nun Türkiye’nin en önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu ifade etti. Çorlu TSO’nun bölge ve Türkiye açısından son derece önemli olduğunu belirten Yüceer, ‘’Sanayi’nin ve ticaretin merkezi olan Çorlu’da gerek üye sayısı gerekse yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Çorlu TSO’nun her çalışmasına elimizden geldiği kadar destek vereceğiz” dedi.

 

ÇORLU VE BÖLGEMİZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “CHP Milletvekillerimizi ve heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Haber: Sevim BZOKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10