Çerkezköy için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe dün saat 14.00'te ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyet Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'i ziyaret etti. Zi

Çerkezköy 18.09.2018 19:03:00 0
 Çerkezköy için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Aydeniz, siyasi hazırlıkların genelde olduğu gibi Çerkezköy’de de yavaş yavaş başladığını belirtti. Aydeniz, “Bu anlamda partilerin Çerkezköy, bölgemiz için neler yapacağı noktasında sohbet ortamında başkanımız yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etmek istediler.   MHP olarak kapımız her zaman tüm insanlarımıza açık. Ama özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızla, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran seçimlerinden sonraki cumhur ittifakına azami bir hassasiyet göstermeleri bizlere de yerelde büyük bir sorumluluk yüklüyor ve bizlerde  çalışmalarımızı .MHP olarak genel merkezin göstereceği doğrultuda  yerine  getireceğiz.   Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın ittifak ahlakı konusundaki hassasiyetleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HEPİMİZİN YAŞADIĞI  KENT

 

Ahmet Aydeniz şöyle devam etti, “Biz istiyoruz ki bölgemizin sorunları ile ilgili herkesle görüşelim. Çerkezköy hepimizin yaşadığı bir kent. Her gün yüz yüzeyiz. Sorunlara da hep birlikte çözüm oluşturalım. İnşallah güzel bir adım atmış oluruz” dedi ve ziyaret nedeniyle AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

 15 TEMMUZ SÜRECİNDE DE BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK”

 

Ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’de, ‘’Özellikle son dönemde MHP İlçe Teşkilatı ile de beraber bu dönemlerde referandum süreci, 24 Haziran seçim süreci olsun, 15 Temmuz sürecinde biz hep devletin ve milletin milli manevi değerlerine sahip çıkan, aslında kökleri aynı olan, o değere sahip olan liderlerin de oluşturduğu partilerde biz görev yapıyoruz. Bunun da bizlere sağladığı birçok avantaj var. Bizlerin görevi yine devletin bekası söz konusu olduğunda bir arada bulunmak olsun, bunları birlik beraberlik içinde gösterme anlamında iyi bir çalışma sürecimiz oldu.15 Temmuz sürecinde bu birlik beraberliği gösterdik. Hepsinden de iyi sonuçlar aldık” dedi.

 

BİZİM ÜZERİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

 

Öğe konuşmasına şöyle devam etti, “Cumhur ittifakında  birlikte güzel bir sonuç aldık. Biz bunları başka platformlara da taşımak istiyoruz. Çerkezköy ile   ne yapabiliriz, Çerkezköy ile alakalı bizler beraber ne gibi çalışmalar üretiriz. Biz iktidar partisinin ilçe teşkilatıyız. Yapılması gereken hükümet yatırımları, devam eden hükümet yatırımları olsun, tamamlanması, yapılması gereken projelerle ilgili biz zaman zaman ilçe başkanımızla istişarelerde bulunuyoruz.   Çerkezköy için en iyi şekilde hizmet edebilecek kişilerle, kadrolarla, Çerkezköy’ün ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda hemfikiriz. Bunu yapmak için de bizim üzerimize büyük görevler düşüyor” ifadelerini kullandı.

 

BİZ ÇERKEZKÖY İÇİN ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

 

Abdullah Öğe, Çerkezköy’ün 81 ilden insanın yaşadığı bir kent olduğunu da dile getirerek, “Biz Çerkezköy’de yaşıyoruz, Burada da yaşamaya devam edeceğiz. Çerkezköy’de 81 ilimizden insan var. Çocuklarımız burada doğdu, bizler de burada yaşıyoruz. Bizim Çerkezköy’e bir borcumuz var.  Biz burada geçiniyoruz. Buranın havasını soluyoruz suyunu içiyoruz. Çerkezköy’e yapılması gerekenlerin de bizim üzerimize vebal olduğunu biliyoruz. Çerkezköy’de okul ihtiyacının son dönemde nasıl çözüldüğüne hep birlikte şahit olduk. Biz aynı fikir doğrultusunda farklı siyasi görüşlere sahip olsak da bu milletin, bu devletin birliği beraberliği için konu bu olduğu zaman, ittifak içerisinde olabiliyoruz. İnşallah Çerkezköy için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız” diye konuştu.

 

ÖĞE AYDENİZ’E PORTRE HEDİYE ETTİ

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe konuşmasının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte yer aldığı fotoğrafın çerçeveli portresini hediye etti.

 

GENEL MERKEZİMİZİN HABERİNİ BEKLİYORUZ

 

Başkanlar basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. ‘Yerel seçimlerde AK Parti ile MHP ittifak yapacak mı’ sorusuna ilk cevabı MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, verdi. Aydeniz, “Genel başkanımız da altını çizerek söyledi. Eğer birileri tabiri caiz ise şer ittifakı hazırsa cumhur ittifakı dünden hazırdır. Bu genel merkezlerimizin takdiridir. Genel merkezimiz ittifak var derse biz genel merkezimizin çizdiği yolda hareket ederiz. Şimdi bunun için konuşmak çok erken olur. Ama bununla ilgili çalışmalar var. Nasıl olur, ne şekilde olur, bölgesel mi olur, Türkiye geneli mi olur, bunlarla ilgili şuanda çalışmalar devam ediyor. Gönlümüz Çerkezköy’e en iyi hizmet edecek insanın belediye başkanı olmasından yana. Genel merkezimizin haberini bekliyoruz. Bizde görev verilir, alınmaz. Biz her zaman görece hazırız” dedi.

 

‘’AK PARTİ DE MHP’DE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise,“Genel merkezlerimiz bu konuda ne kadar verirse biz o yolda ilerleyeceğiz. Çerkezköy’de 2 partinin de üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10