Diler 'den Koçak'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler dün saat 11.30'da Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret et

Tekirdağ 20.09.2018 15:44:00 0
Diler

Ziyarette konuşan BBP Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Fatih Diler, “Emekçinin hak ve hukukunu korumak için yaptığınız mücadeleyi takdirle karşılıyoruz. Aygun Alüminyum ’da 3 aydır sürdürdüğünün hak arama mücadelenizi yakından takip ediyoruz. Bu işyerinde de anlaşma sağlayarak masaya oturacağınızdan çalışanların emeğinin karşılığını alacağınıza inanıyorum. BP Partisi olarak bizler her zaman emekçinin yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“HER BİR ÜYEMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

 

Ziyaretten ötürü Diler’e teşekkür eden Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ta, “Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Türk –İş Konfederasyonu ve  konfederasyonumuza bağlı sendikalar olarak ve Türk Metal Sendikası olarak biz her zaman üyelerimizin günün koşullarına göre yaşam sürmeleri için günün koşullarına uygun ücret almaları yönünde mücadele ediyoruz. Her üyemiz bizim için önemlidir.Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizin hak ve hukukunu korumak için mücadelemizden hiçbir zaman ödün vermedik ve vermeyeceğiz.İnşallah Aygun Alüminyumdaki mücadelemiz devam ediyor.Buradaki haklı mücadelemizide kısa zamanda  sonlandıracağız ve bu işyerinde çalışan üyelerimizin de yüzünü güldüreceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10