Abban çifti şehit yakınları ve gazileri yemekte ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 19 Eylül Gaziler Günü programı çerçevesinde şehit ailelerini, gazilerini ve gazi yakınlarını Askeri Gazino'da düzenlediği yemekte ağırladı.

Çerkezköy 20.09.2018 15:50:00 0
Abban çifti şehit yakınları ve gazileri yemekte ağırladı

Çerkezköy Kaymakamlığının her yıl 19 Eylül Gaziler Günü’nde verdiği yemeğe bu yılda katılım yoğun oldu. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban,Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli , Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan konukları kapıda karşılayarak tek tek masaları gezip yakından ilgilendiler.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban ev sahipliğinde Çerkezköy Askeri Gazinoda önceki akşam saat 19.30’da gerçekleştirilen yemeğe Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa Altay, Çerkezköy İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, Çerkezköy İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak,Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilcisi ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar, ÇOSB Güvenlik Müdürü  emekli Albay Fazıl Tan, TMGD Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit aileleri, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı. TMGD Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ise yemek için Kaymakam Abban’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10