Şafakta çöktüler

Çerkezköy'de uyuşturucu tacirlerinin mesken tuttuğu Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii'ne dün sabah saatlerinde şafak operasyonu gerçekleştirildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ç

Çerkezköy 20.09.2018 15:59:00 0
Şafakta çöktüler

Türkiye'de uyuşturucu kullanımına karşı yapılan operasyonlar aralıksız devam ederken, Çerkezköy'de uyuşturucu kullanımının yoğun olarak arttığı Bağlık Mahallesi Kümeevlere de ekipler operasyon gerçekleştirdi.


OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASTILAR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii’nde yapılan operasyona Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri olmak üzere yaklaşık 100’e yakın polis katıldı. Ekiplerin görev yerlerini alması ile birlikte sabah saatlerinde mahallede operasyon için düğmeye basıldı. Uyuşturucu tacirlerinin mesken tuttuğu alan üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler Küme Evler mevkiine girerek hem şahıslar üzerinde hem de evlerde detaylı arama gerçekleştirdi.

 

TEKİRDAĞ’A GÖTÜRÜLDÜLER

 

Operasyonda polisler mahallenin giriş ve çıkışını kapatırken, mahallede bulunan kahvehanelerde GBT sorgulaması gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen yedi kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin bazılarının üzerinde ve evlerinde ise bir miktar uyuşturucu madde çıktı. Son aylarda ülke genelinde olduğu gibi ilçede de artan uyuşturucu trafiğini teknik takibe alan Tekirdağ polisinin amansız takibi sonucu uykuda yakalanan yedi uyuşturucu taciri ifadeleri alınmak üzere Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, firarda olan üç zanlının yakalanması içinde geniş çaplı soruşturma sürüyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10