Boğazını kim, neden kesti?

Çerkezköy'de bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Erol Özdemir, Kuşbahçe'devahşice boğazı kesilerek  öldürüldü.

Çerkezköy 20.09.2018 18:11:00 0
Boğazını kim, neden kesti?

Öğlenden sonra vatandaşların ihbarıyla Kuşbahçe’ye giden polis, üzerinde gül kurusu renginden pantolon ve beyaz gömlek bulunan bir erkek cesedi buldu. Polisin kısa süren araştırması sonucu maktulün kimliğine ulaşılırken, olay yerine gelen cinayet büro ekipleri ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Uğur Yıldırım’ın yaptığı ilk incelemenin ardından maktulün cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Ailesine haber verilmesinin ardından kız kardeşinin teşhisi ile Erol Özdemir’in cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, yaşanan bu olay “bu cinayeti kimin neden işlediği” sorusunu akıllara getirdi.

 

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Talihsiz gencin geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Derya Ç. de benzer bir şekilde cinayete kurban gitmişti. Kızılpınar’da yaşayan Vedat H ile evlenen Derya Ç. Vedat H’den de ayrılmak isteyince Nisan ayında cinayete kurban gitmişti. Eski eşi ile aynı kaderi paylaşan bir erkek çocuk babası 31 yaşındaki Erol Özdemir’i boğazını keserek öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için Çerkezköy polisi çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10