Cinayetin sır perdesi aralandı

Çerkezköy Kuşbahçe mevkiinde önceki gün boğazı kesilerek öldürülmüş olan Erol Özdemir'in katil zanlısı yakalandı. Bir yıl önce birinci eşini cinayete kurban veren talihsiz kocanın, bi

Çerkezköy 22.09.2018 13:14:00 0
Cinayetin sır perdesi aralandı

Çerkezköy Kuşbahçe mevkiinde önceki gün boğazı kesilerek öldürülen 31 yaşındaki Erol Özdemir’in katil zanlısını yakalamak için çok yönlü çalışma başlatan Çerkezköy polisi, cinayeti aydınlattı. 
ÇELİŞKİLİ İFADELERİ ELE VERDİ
Katil ya da katillerin yakalanması için Erol Özdemir’in yakınları ve iş arkadaşlarının bilgisine başvuran Çerkezköy polisi, olay günü Erol Özdemir ile birlikte kendisine ait 59 TL 390 plakalı araç ile olay yerine gittiklerini, daha sonra Erol Özdemir’i orada bırakıp döndüğünü söyleyen Yusuf K.’nin çelişkili ifadeleri üzerine Yusuf K.’yi çapraz sorguya aldı. 
İTİRAF ETTİ
Cinayeti itiraf eden Yusuf Kaya,  Özbek uyruklu Zülfiya isimli kadının bir süre Öztrak Caddesi’ndeki işyerinde çalıştığını ve yaklaşık 2 ay önce Türkiye’den ayrıldığını, olay günü işyerine gelen Erol Özdemir’in, daha önce yanında çalıştırmış olduğu Özbek uyruklu kadının kendisinin sevgili olduğunu söylediğini, kendisinin o kadınla ilişkisi olduğunu düşünerek kendisine hakaret edip, eşi ve kızına küfür ettiğini söyledi. Bu konuyu konuşma üzere Erol Özdemir ile olay yerine gittiklerini belirten Yusuf Kaya, maktulün tehdit ve hakaretlerini sürdürmesi üzerine yanında bulunan bıçakla Erol Özdemir’in öldürdüğünü itiraf etti. 
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU
Maktul ile husumetlerinin 2-3 ay öncesine dayandığını söyleyen Yusuf Kaya, olay günü, motosiklet alacağını, motosikleti kendisinin, gittikleri aracı ise Erol Özdemir’in getireceğini söyleyerek Erol Özdemir’in kendisi ile birlikte oraya gelmesini sağladığını kaydetti. Emniyetteki ifadesinin ardından zanlı bugün geniş güvenlik önlemleriyle Adliyeye çıkartıldı. 

Haber / Şaban KARDEŞ-Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10