Valilik önünde basın açıklaması yapacaklar

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği'nde dün Çorlu ve Çerkezköylü servisçiler bir araya gelerek korsan ,bölgesellik, öz mal ve korkan sıkıntılarının çözümlenmesi için birlikte

Çerkezköy 23.09.2018 19:24:00 0
Valilik önünde basın açıklaması yapacaklar

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler derneğinde dün sıkıntıların çözüme kavuşması için bir araya gelen servisçiler,artan maliyet ve yakıt fiyatları nedeniyle mağdur olduklarını kaydettiler. Korsan ve bölgesellik yapan kişiler servis yapmasıyla birlikte işlerin durma noktasına geldiğini kaydeden servisçiler, yetkili makamlara sıkıntılarının çözümlenmesi için bir çok dilekçeler verdiklerini ancak çözüme kavuşan bir sıkıntılarının olmadığını söylediler.Sıkıntılarının acilen çözüme kavuşturulmasını isteyen servisçiler, “Sıkıntılarımız gerçekten çok biz hiçbir kurumumuzu kötüleme gibi bir düşüncemiz yok olmazda.Biz ekmeğimizin peşinde olan insanlarız  bizim tek derdimi sıkıntılarımızın çözümlenmesi biz bunu istiyoruz” dedi.

 

15 EKİMDE VALİLİK ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI KARARI ALDILAR

 

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Bu gün yakın ilçe servisçi arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz ortak toplantıda sıkıntılarımızın çözümü için sesimizi en yüksek makama duyurmak istedik artık tek çaremiz bu kaldı. Valilik önünde basın açıklaması yaparak sesimizi valimize ve kamu oyuna duyurmak istiyoruz. Bu günde bu konuda birlikte karar aldık.15 Ekimde Tekirdağ valiliği önünde yapacağımız basın açıklamasında Korsan araçlar,.bölgesellik ve öz mal olduğu belirtilen araçların incelenmesi konularında basın açıklaması yapacağız.Servisçiler olarak bu sıkıntılarımızın bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Valilik önünde sesimizi duyurmak için 15 Ekim’de bir basın toplantısı için bu üç konudaki mağduriyetlerimizin giderilmesi için basın açıklamasında bulunacağız.İnşallah yapacağımız basın açıklaması sıkıntılarımızın çözümlenmesine neden olur” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10