Zirve Satranç ve Zeka oyunları Spor Kulübü açıldı

Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutlarında gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Çerkezköy 23.09.2018 20:16:00 0
Zirve Satranç ve Zeka oyunları Spor Kulübü açıldı

Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Selda Yeşil, Karaağaç İlkokulu Müdür Yardımcıları Halil Boru, Barış Haykır, Silivri Akıl Küpü Satranç ve Eğitim Merkezi Müdürü Jale Demir Büyükkeskin, Kulüp öğretmenleri ve antrenörleri Yiğit Taşkın, İbrahim Mencik,  öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN AÇTIK”

 

Açılışta bir konuşma gerçekleştirenÇerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü sahiplerinden Turgay Taşkın “ Çerkezköy’de satranç o kadar çok sevilmesi ve ilgi görmesine rağmen böyle bir kulüp yoktu. Bizde geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitimde destek olmak, sosyal, eğitsel ve akademik başarılarının artmasına katkıda bulunmak için Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübünü açtık” diye konuştu.

 

SATRANCI VE ZEKA OYUNLARINI SEVDİRMEK İSTİYORUZ

 

Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü antrenörleri Yiğit Taşkın ve İbrahim Mencik, amaçlarının çocuklara satrancı ve zeka oyunlarını sevdirmek, ileride dünya çapında başarılı öğrenciler yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübünü gezerek yetkililerden detaylı bilgiler aldılar.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10