Akay: 170 cadde ve sokakta yol yapımı tamamlandı

Kızılpınar mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Kızılpınar Mahallemizde bugüne kadar 170 cadde ve sokağımızda beton y

Çerkezköy 24.09.2018 19:53:00 0
Akay: 170 cadde ve sokakta yol yapımı tamamlandı

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI DA DİNLEDİ

Kızılpınar Mahallesinde altyapısı tamamlanan 55. Sokağın da sıcak asfalt ile kaplandığını ifade eden Akay “ Bugüne kadar 170 sokağımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapımını tamamladık. 85 sokağımızı daha sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bununla birlikte asfaltlanan sokaklarımızda beton kaldırım yapım çalışmalarımıza da devam edeceğiz” diye konuştu.  Asfalt programına alınan sokaklarda da incelemelerde bulunan Akay, incelemeler sırasında mahalle sakinleri ve esnafla sohbet edip taleplerini dinledi. İncelemeler sırasında Akay’a Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’te eşlik etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10