Kırklarelispor tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Kırklarelispor evinde konuk ettiği Utaş Uşakspor'u 4-1 mağlup ederek 4.tura yükseldi.

26.09.2018 20:11:00 0
Kırklarelispor tur atladı

Kırklareli Atatürk Stadyumunda önceki gün saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını ise Onur Tanrıverdi, Ahmet Ulu ve Mehmet Ali Özer yaptı. Kırklarelispor karşılaşmaya Kazım Sarı, Davut Babur, Semih Durmuş, Nuh Aşkın, Emre Balkı, Ahmethan Köse, Caner Koca, Deniz Taşkesen, İlter Ayyıldız, Abdurrahim Dursun, Yüksel Şişman kadrosu ile çıkarken konuk ekip Utaş Uşakspor ise Yağızhan Akyürek, Fatih Aydın, Hikmet Balioğlu, Nuri Melih Mursal, Şemsettin Ender Kılıç, Özgen Erdem, Oğuzhan Yıldırım, Melih İnan, Doğan Seçkin, Murat Gürbüzerol, Emrah Uzun ilk onbiri ile çıktı.

GOL ERKEN GELDİ

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan ev sahibi ekip Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Rakip kaleyi bunaltan Kırklarelispor arzuladığı golü ise karşılaşmanın 15’inci dakikasında Ahmethan Köse ile ulaştı. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Utaş Ulaşspor’da Hikmet ikinci sarı karttan oyun dışı kalarak takımını bir kişi eksik bıraktı. Bu pozisyonda penaltı kazanan Kırklarelispor’da İlter düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

4.TURA YÜKSELDİ

Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Kırklarelispor golden iki dakika sonra Yüksel Şişman’ın şık golüyle ilk devreyi 3-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir futbol ortaya koyan Kırklarelispor 65’inci dakikada Fettullah Furkan Karahan ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı. En az bir gol için mücadele eden konuk ekip Utaş Ulaşspor karşılaşmanın 75’inci dakikasında Emrah Uzun ile bir gol bularak skoru 4-1’e getirdi. Kırklarelispor’da 84’üncü dakikada Ümit Can Tokçu kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Kırklarelispor adını 4’üncü tura yazdıran ekip oldu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10