Yardım ve Deveci ailelerinin mutlu günü

Özel Optimed Hastanesi Dahiliye uzmanı Dr. Hasan Yardım,Çerkezköy Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Altın İplik Satış departmanı sorumlusu Sevda Deveci ile hayatını birleştirerek dünya evine gir

Çerkezköy 27.09.2018 15:23:00 0
Yardım ve Deveci ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Beyaz Konak’ta  yapılan düğüne Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu  Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık,Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan,Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan başta olmak üzere Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp merkezi hekimleri ile Yardım ve Deveci ailelerinin yakınları katıldı.

 

NİKAHI AKAY KIYDI

Sevdiye- Hasan Yardım çiftinin Beyaz Konak’ta yapılan düğün töreninde nikahlarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı.Başkan Akay Sevdiye- Hasan Yardım çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi ve iyi ve kötü günlerinde de birbirlerinin yanında olmalarını istedi.Çiftin nikah şahitliklerini ise Opdimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan,Op.Dr. Uzm.Dr. Levent Kor ve Op.Dr. Nevzat Koç yaptı.Nikahın ardından alkışlarla ilk danslarını yapan çift daha sonra düğün pastalarını alkışlar eşliğinde kestiler.Sevdiye-Hasan Yardım Çifti gece boyunca canlı müzik eşliğinde  hastane hekimleri başta olmak üzere düğüne katılan herkesle doyasıya eğlendiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Hasan Yardım ve eşi Sevdiye Yardım,düğüne gelen davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak mutlu günlerinde yanlarında olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve düğün törenine katılan başta Optimed hastanesi yönetimi, hekimleri ve personeli olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10