Yılın Kaizeni ödülü YÜNSA'ya  verildi

27 Eylül'de Ankara'da 21.KalDer Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı gerçekleştirildi. Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşlarından iyileştirme ekiplerinin katıldığı programda Çerkezk

Çerkezköy 29.09.2018 14:34:00 0
Yılın Kaizeni ödülü YÜNSA

KalDer Ankara Şubesi tarafından geleneksel olarak yürütülen Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nın 21’incisi önceki gün ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konferansta, otomotiv, elektronik, ağır sanayi, gıda ve tekstil sektörünün temsilcileri deneyimlerini anlattı. Konferansın ardından, Kalite Çemberi ve Kaizen ödülü almaya hak kazananların ödülleri dağıtıldı.

Programda konuşan KalDer Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Karyağdı, çalışanların niteliğinin ürün ve hizmete doğrudan yansıdığını söyledi.Karyağdı, kalite çemberleri ve kaizen (sürekli iyileştirme) çalışmaları sonucunda çalışanlar arasında ekip çalışması alışkanlığının kazanılmasının yanı sıra liderlik, yol göstericilik gibi yeteneklerin de ön plana çıkacağına dikkat çekti.

ÖDÜLLE DÖNMENİN SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük yünlü kumaş üreticilerinden olan YÜNSA ‘İplik Bölümünde Makina Hız Kaybının Eliminasyonu’ projesi ile yarışmada yılın kaizeni ödülünü almaya hak kazandı. Farklı bölümlerden çalışanların ve proje ekibinin katılımıyla oluşan 30 kişilik grup, iki günlük Ankara seyahati ile birleştirilen etkinlik sonucunda ödülle geri dönmenin sevincini paylaştı. Proje ekibinde yer alan çalışanlar Necati Akıllı, Hüseyin İzer, Soner Başkan, Kemal Barış, Murat Akdeniz, Engin Güler, Hasan Öztürk, Barış Çınar ve Hasan Erdem başarılarından dolayı YÜNSA tarafından özel olarak kutlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10