Yaya kaldırımları işgal altında

Çerkezköy'de yaya kaldırımlarının seyyar satıcılar tarafından işgal edilmesi vatandaşların şikayetlerine neden oluyor. Vatandaşlar belediye zabıta ekiplerinin yaya kaldırımlarını işgal ed

Çerkezköy 29.09.2018 19:02:00 0
Yaya kaldırımları işgal altında

Defalarca gündeme gelen ancak bir türlü kalıcı bir çözüm bulamayan seyyar satıcı sorunu, son günlerde yine kendini göstermeye başladı. İşlek caddelerde ve işlek kaldırımlarda seyyar satıcılık yapanlar, üç tekerli tabir edilen tezgahlar üstünde çeşitli ürünler satıyor. Ancak tabla olarak adlandırılan bu tezgahları bıraktıkları alan, kaldırım ve yolları adeta işgal ediyor. Özellikle yayaların yürüyeceği alan kalmıyor. Vatandaşlar ise bu sorunun çözülmesini istiyor.

CİRİT ATIYORLAR

Vatandaşlar belediye zabıta ekiplerinin yaya kaldırımlarını işgal edenlere gereken yasal işlemi yapmasını ve yaya kaldırımlarının işgallerden kurtarmasını istediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Yaya kaldırımları yayalar için yapılan yer olmasına rağmen işgaller nedeniyle çoğu zaman yoğun trafikte yaya kaldırımından geçemediğimiz için anayolda yürümek zorunda kalıyoruz. Buda bizler için büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Yaya kaldırımlarının işgal edilmiş olması sanayi kenti Çerkezköy’e yakışmıyor.Bu durumun bir an önce önüne geçilmesini istiyoruz” diye görüşlerini dile getirdiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10