2 kişi polise ateş açtı

Çorlu'da görevli trafik ekiplerine direnen Ersin K. ile olay yerine gelerek polislere tabanca ile ateş açan yeğeni Umut K. tutuklandı.

Çorlu 1.10.2018 20:48:00 0
2 kişi polise ateş açtı

Çorlu'nun Omurtrak Caddesi üzerinde Atatürk Meydanı çevresinde denetim yapan trafik ekipleri Ersin K.'nın kullandığı 34 GFG 40 plakalı otomobili durdurup sürücüsünden gerekli evrakı istedi. Sürücü Ersin K. aracı emanet aldığını ve evrakları olmadığını söyledi. Ersin K. yapılan kontrolünde 100 promil alkollü çıktı. Trafik ekiplerinin aracı otoparka çekileceğini söylemesi üzerine Ersin K., Aracın sahibi cezaevinde, aracı alamazsanız diyerek cep telefonu ile görüşme yaptıktan sonra olay yerine 7-8 kişilik grup geldi. Grup, 'Ehliyetli sürücü getirdik. Aracı teslim edin' diye direnmeleri üzerine görevli polisler takviye ekip istedi.

CEZAEVİNE KONULDU

Takviye polis ekiplerinin geldiği sırada uzaklaşan grup içinden bir kişi polislere üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabanca ile 2 el ateş açtı. Açılan ateşte yaralanan olmazken, şüpheliler kaçtı. Polisin olaydan sonra düzenlediği operasyonlarda alkollü araç kullanan Ersin K., ile polislere ateş açtığı belirlenen yeğeni Umut K., yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ersin K. ile Umut K., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10