2 TL'lik suyu alıp 60 TL'lik saati çaldı

Çerkezköy-İstanbul yolu üzerinde bulunan Opet benzinliğe gelen bir kişi su alma bahanesiyle tezgahtarın bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak stantta duran saati çaldı. Yaşanan hırsızlık olayı saniye san

Çerkezköy 2.10.2018 18:21:00 0
2 TL

Çerkezköy-İstanbul yolu üzerinde bulunan Opet benzinliğe gelen bir kişi su alma bahanesiyle tezgahtarın dikkatsizliğinden faydalanarak stantta duran saatlerden birine bakıyormuş gibi yaparak cebine koydu. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs daha sonra tezgahtara aldığı suların karşılığı olan 2 TL’yi vererek benzinlikten ayrıldı.

“ŞEYTANA UYMUŞ”

Stanttaki saatlerin eksikliğini gören benzinlik çalışanının dikkati zanlının kimliğini de deşifre etti. Çerkezköy’de bir firmada şoför olarak çalışan zanlının saati çalışı anbean güvenlik kameralarına yansırken, bu durumu içine sindiremeyen market çalışanı hırsızlığı yapan zanlıya ve telefonuna ulaştı. Hırsızlığı yapan zanlıya neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda ‘Abi şeytana uydum, bir anlık cahillikti. Zaten saatte çalışmıyor. Koluma da takmadım” demesi üzerine işyeri çalışanı ‘getir yenisi vereyim’ diyerek tepkisini dile getirdi. Kendisinden şikayetçi olmamasını isteyen ve yakın bir zaman içinde cezaevinden şartlı tahliye ile salıverildiğini söyleyen Murat K. isimli şahıs kılavuz olarak da uyduğu şeytanı gösterdi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10