Sarıkurt gençlerle bir araya geldi

Erasmus+Programı Gençlik Değişimi Projesi kapsamında hayvan haklarının korunmasına yönelik olarak Çorlu'da bir araya gelen İsveç, Danimarka, İspanya, İtalya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 35 genÃ

Çorlu 5.10.2018 14:24:00 0
Sarıkurt gençlerle bir araya geldi

HAYVAN HAKLARINA DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞTILAR

Daha önce 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü'nde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan İsveç, Danimarka, İspanya, İtalya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 35 genç sokak hayvanları ile de yakından ilgilenirken, Çorlu Belediyesi önünde ülkelerinden getirdikleri hayvan fotoğraflarını sergiledikleri bir sergi açtı. Gençler sergide hayvan hakları gününe özel olarak hazırlanmış broşürleri dağıtırken ellerindeki farklı dillerde yazılı dövizlerle de hayvan haklarına dikkat çekmeye çalıştılar.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Projede yer alan Türk grubu Erasmus+ programı hakkında vatandaşlara bilgiler verirken Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da gençlerle bir araya geldi. Proje kapsamında Çorlu'da bulunan İsveçli, Danimarkalı, İspanyol, İtalyan, Litvanyalı, Yunan ve Türk gençler ile buluşan Başkan Sarıkurt, gençler ile sohbet etti. Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber: Mayil SEYMEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10