Albayrak :Kapaklı'ya 128 milyonluk yatırım yaptık

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı Belediye meclisine de katılarak meclis üyeleriyle bir araya geldi. Ak Par

Kapaklı 8.10.2018 19:50:00 0
Albayrak :Kapaklı

“2018 KAPAKLI’NIN YILI OLACAK”

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u ziyaretinden ardından meclis üyeleriyle selamlaşmak istediği için meclise katıldığını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Belediye meclis toplantısını duyunca sizlere de merhaba demek istedim. Siyasal süreç başladı. Sürecin olması bizim hizmetlerimizi ona göre yapacağız manasına da gelmez. Hizmetleri aynı heyecan ile halkın bize süre verdiği süreç içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Kalan 174 günü dolu dolu geçirerek çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar Kapaklı’dan Büyükşehir Belediye meclisine gelen bütün arkadaşlarımız ile güzel çalışmalara imza attık. Mecliste her zaman ilçenin sorunlarını dile getirdiler. 2018 yılı Kapaklı’nın yılı olacak. Hizmet süremizin sonuna kadar Kapaklı’ya en iyi hizmetleri yapacağız” dedi.

“MANDALI’DAN ESPRİ”

Ziyaretinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Siyasal süreç başladı. Aday adayı olmak isteyen İlçe Başkanlarımız ayın 12’sine kadar istifalarını sunacaklar. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ayın 19’unu beklemeden bugün Kapaklı’dan aday adaylığı startını verme şansına sahip olabilir mi ? Yoksa ben adayım” diyerek espride bulundu.

“NE HİZMET YAPTINIZ”

Ak Parti grubu adına konuşan Meclis üyesi Metin Kanat “ Bugün meclise katılarak bizleri şereflendirdiniz. 2018 yılını Kapaklı’nın yılı dediniz. Bizde bu noktada güzel hizmetler gelir diye bekledik. Fakat şu ana kadar hizmetleri göremedik. Yıl bitiyor ve bu hizmetleri ne zaman getireceksiniz. Neden bu hizmetleri 2018 yılına bıraktınız. Kısacası kayda değer bir hizmet göremedik. 6 ay içinde inşallah iyi bir eserler bırakırsınız” diye konuştu.

“150 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAĞIZ”

Meclise siyasal bir konuşma yapmak için gelmediğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Dört buçuk yıl içinde Kapaklı’ya 128 milyonluk yatırım yaptık. Bu eleştirilere karşılık ben de  siyasi partinin temsilcisi olarak bu yatırımlara karşılık siz ne yaptınız demeye cevap hakkım doğar. İşi lütfen siyasete dökmeyelim. Bizim görev süremiz içinde Kapaklı’ya en az 150 milyonluk yatırımı tamamladığımızı göreceksiniz. En önemlisi Kapaklı’nın devlet yatırımlarına ihtiyacı var. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin birinci dönem bitti, iki ve üçüncü dönemde hükümetin yapacağı yatırımlarla Türkiye’nin yıldızı olacaktır. Kapaklı’da önemli yerini alacaktır. Hepimiz taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Karayolları, Devlet Su işleri bizim değil bütün kurumlar bizim. Bütün kurumların yapacağı yatırımlara saygı göstermemiz gerekiyor” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10