İşbirliği protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile TÜRKKEP arasında işbirliği protokolü imzaladı. Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e- İmza ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin e-DönÃ?

Çorlu 9.10.2018 16:43:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

Dijital bir çağda yaşadığımızı ifade eden Çorlu Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’’ Bizler de göreve geldiğimiz günden beri Odamızın dijitalleşmesi, üyelerimizin tüm hizmetleri dijital ortamda alabilmeleri için birçok faaliyet yaptık. Bugün bu faaliyetle üyelerimizin Odamızdan alacağı hizmetlerin çeşidini daha da arttırıyoruz. Şirketler açılışından başlayıp, sonuna kadar olan süreçleri Odamız bünyesinde götürebilen üyelerimiz artık buradaki e-defter, e-imza vb. KEP uygulamalarına hiç dışarıya çıkmadan sahip olabilecekler’’ dedi.

3 YIL BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK

Hedeflerinin üyelerine en iyiyi sunmak ve bölgenin stratejik hedeflerine yönelik çalışmalarda bulunmak olduğunu belirten Volkan; ‘’Bu doğrultuda TÜRKKEP ile işbirliği yapmaktan son derece memnunuz. 3 yıl boyunca geçerli olacak bu işbirliği için TÜRKKEP Odamız bünyesinde özel bir irtibat birimini kuracak. 15 Ekim 2018’den itibaren aktif olacak bu irtibat birimi tüm oda üyelerine en stratejik noktada hizmet verecektir” dedi.

ÜYE KURULUŞLARA E-ÇÖZÜM DESTEĞİNİ BİZ VERECEĞİZ

Çorlu’nun ticaret ve sanayisine büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları bir anlaşmaya imza attıklarını ifade eden TÜRKKEP Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven; Anlaşma kapsamında odaya bağlı tüm üye kuruluşlara e-Çözüm desteğini biz vereceğiz. Üyeler üç yıl boyunca KEP, e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e- İmza ve e-Saklama gibi e-Dönüşüm kapsamındaki hizmetlerimizin tamamından çok özel koşullarda faydalanabilecekler. Çorlu Türkiye sanayisinde önemli bir yere sahip ve gittikçe bu değeri artıyor. E-Dönüşüm ürünlerimiz ile tüm Türkiye’de olduğu gibi bu bölgede de şirketlerin verimli çalışmasına katma değer sağlayacağımızı biliyoruz.” dedi.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10