Transilvanya Üniversitesi'nden NKÜ'ye ziyaret

Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma faaliyetleri kapsamında Namık Kemal Üniversitesi'nin Erasmus anlaşmasının bulunduğu Romanya'nın Braşov kenti Transilvanya Üniversitesi?

Tekirdağ 11.10.2018 16:14:00 0
Transilvanya Üniversitesi

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Erasmus programları kapsamında ileriye dönük işbirliklerinin arttırılmasının değerlendirildiği ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, konuk akademisyenlerin üniversiteye Erasmus+ programları aracılığıyla gerçekleşen katılımlarından ve nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

YILMAZ’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Konuk heyet daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı olması dolayısıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu. Transilvania Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Teorik ve Uygulamalı Diller Bölümünden  Doç. Dr. Mona Arhire, Okutman Cristina Valcea, Modern Dil Öğrenimi Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gabriela Cusen ve   Transilvanya Üniversitesi  Konfüçyüs Enstitüsü İcra  Müdürü Adriana Florescu, Erasmus+ Programları kapsamında 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Namık Kemal Üniversitesi’nde bulunacağı ifade edildi.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10