Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ilgi görüyor

Trakya Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 2'ncisi açılan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'na vatandaşlar ilgi gösteriyor. Fuarı ge

Çerkezköy 11.10.2018 17:37:00 0
Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ilgi görüyor

BU FUAR KENTİMİZ VE BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

 

Fuarda yer alan firmaların yetkilileri fuarların kurulduğu yerler için hem kentin tanıtılmasında hem de o bölgede üretim yapan firmaların daha geniş kitlelere hitap etmesi açısından çok önemli olduğunu  belirterek “Sanayi kenti Çerkezköy’de bu yıl Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ikincisi düzenlendiği endüstriyel fuara birincisine göre daha çok firmanın katılım sağlamış olması ve önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artacağının bir göstergesi olduğunun işaretidir. Ne tür fuar olursa olsun fuarlar kuruldukları kent ve bölge için çok önemlidir. Sanayi kenti olan Çerkezköy’de küçük ve orta ölçekli firmaların kendi imkanlarıyla üretimini gerçekleştirdikleri ürünleri büyük firmalara tanıtarak onların yerli üretimle daha ucuza ve daha kaliteli mal almalarını sağlamak açısından da önemlidir” dedi.

 

BÜYÜK KURULUŞLARIN TEDARİKÇİSİYİZ

 

Firma yetkilileri, “Bugün birçok orta ölçekli ve küçük ölçekli işletmeler birçok büyük sanayi kuruluşunun tedarikçisidir. Orta ve küçük ölçekli işletmeler büyük firmaların ihtiyacı olan ürünleri rahatlıkla üretimini yapmaktadır. Bu nedenle bu fuarlarda bizler büyük ölçekli sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarının rahatlıkla karşılayabileceğimizi de göstermiş oluyoruz. Fuarımızı ziyaret için Çerkezköy dışından da birçok kişi gelerek ziyaret ediyor ve sergilenen ürünler hakkında bilgiler alıyorlar” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10