Süper ligde 3.hafta heyecanı

Süper Amatör Ligde 3.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Haftaya altı puanla lider durumda giren Kapaklıspor ligden çekilen Çerkezköyspor'un karşılaşmaya çıkmaması son

12.10.2018 16:18:00 0
Süper ligde 3.hafta heyecanı

KAPAKLISPOR BAY GEÇECEK

 

Ligin ilk haftasında Kapaklı Sitespor’u 5-1, bir önceki haftada Büyükyoncalıspor’u 4-0 mağlup ederek averajla haftaya lider durumda giren Kapaklıspor hafta sonunu bay geçecek. Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Kapaklıspor üçüncü haftayı 3-0’lık galibiyet ile tamamlayacak. Ligi bay geçecek Kapaklıspor hafta içinde de Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1911 Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor rakibini tek golle mağlup ederek Süper Amatör Ligde bu sezon ki iddiasını da ortaya koymuş oldu.

 

ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR DEPLASMANDA

 

Ligde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Ergenegücü Ulaşspor deplasmanda Çorlu Kültürspor’a konuk olacak.  Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. igde altı puanı bulunan bir diğer takımlarından Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Pazar günü Marmara Ereğlisi Belediyesi Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Kapaklı Sitespor ise evinde altı puanla üçüncü sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ilk iki haftasında istediğimiz sonuçları alamayarak maçlardan farkla mağlubiyet aldık. Bu hafta ise taraftarımız önünde güçlü Muratlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Maçtan üç puan ile ayrılıp ilk iki haftada aldığımız mağlubiyetleri taraftarlarımıza unutturmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

 

Ligde puanla tanışamayan ekiplerinden Sağlamtaşspor ise evinde puansız 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Ligde geçtiğimiz hafta galibiyet ile tanışan 100.Yılspor ise evinde Çorluspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahasında oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 14.00.

Haber/seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10