Yedek lastik değil uyuşturucu deposu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadelesi sürüyor. Ekipler önceki gün Çerkezköyâ

Çorlu 12.10.2018 17:36:00 0
Yedek lastik değil uyuşturucu deposu

2 KİLO UYUŞTURUCU YAKALANDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan Çerkezköy'e taksiyle fazla miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını aldı. Harekete geçen polis ekipleri, ilçeye giren taksi sürücüsünü takibe aldıktan bir süre sonra durdurdu. Takside yapılan aramada polis ekipleri bagajdaki yedek lastiğin içine gizlenmiş 2 kilo 100 gram bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, şüphelinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

 

Öte yandan Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri Çorlu’da yaptığı operasyonda ise 33 gram eroin, 21.45 gram kokain, bir adet ruhsatsız av tüfeği ile 25 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi ise gözaltına alındı. Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslarla ilgili mücadelenin kararlılık ile devam edeceğini kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10