Kırklarelispor İstanbul'dan puansız döndü

TFF 2.Lig Kırmızı grup 7.hafta karşılamasında Fatih Karagümrükspor evinde Kırklarelispor'u konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise ev sahibi ekibin tek gollü üstÃ

15.10.2018 16:27:00 0
Kırklarelispor İstanbul

İSTANBUL’DA OYNANDI

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'te Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 7. hafta maçında Fatih Karagümrük sahasında Kırklarelispor ile Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumunda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Fatih Karagümrükspor karşılaşmaya 13. Tarık Çetin, 5. Yiğitcan Erdoğan, 6. Murat Ceylan, 7. Turgut Doğan Şahin, 10. Erkan Zengin, 14. Emir Gökçe, 15. Murat Türkkan, 17. Benjamin Fuchs, 18. Gökay Iravul, 20. Bilal Aziz Özer, 25. Selçuk Alibaz kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kırklarelispor 13. İbrahim Demir, 5. Nuh Aşkın, 3. Müslüm Aydoğan, 2. Davut Babur, 12. Caner Bulut, 41. Caner Koca, 20. Denis Taşkesen, 70. Yüksel Şişman, 24. Mert Sinan Pekesen, 10. Hakkı İsmet Şimşek, 9. Ahmethan Köse kadrosu ile çıktı.

 

KARAGÜMRÜKSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Fatih Karagümrükspor özellikle Erkan Zengin önderliğinde ileride Selçuk ve Bilal ile goller aradı. Konuk ekip Kırklarelispor ise orta alanda kalabalık olurken, ileride Ahmethan Köse ile galibiyet golü aradı. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada istenilen gol ilk devrenin uzatma dakikalarında geldi. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Murat Türkkan şık bir vuruş gerçekleştirerek Fatih Karagümrükspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

TEK GOLLE MAĞLUP OLDU

 

İlk devresi Fatih Karagümrükspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Kırklarelispor beraberlik için yüklendi. Özellikle Hakkı İsmet, Ahmethan ile önemli pozisyonlar yakalayan Kırklarelispor arzuladığı golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fatih Karagümrükspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Fatih Karagümrükspor ligdeki üçüncü galibiyetini alarak puanını 10 yapıp onuncu sıraya yükselirken, ligdeki ki üçüncü mağlubiyetini alan Kırklarelispor ise sekiz puanla on birinci sıraya geriledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10