ÇOSB Futbol turnuvasında şampiyon Hattat Traktör oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha turnuvasında normal süresi eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada Vem İlaç fabrikasını pena

16.10.2018 17:50:00 0
ÇOSB Futbol turnuvasında şampiyon Hattat Traktör oldu

İKİNCİ TURDA 12 TAKIM YER ALDI

 

Futbol turnuvasında Hyosung, Putzmeister, Uğurteks, 3M, Öznur Kablo, Almodo, Hema Endüstri, Farel, Hakan Plastik, Teknovet, Teleset, Pharmactive, Hattat Traktör, Deva, Yünsa, Vem İlaç, Koçak, ACT Metal, Kluber, Cokowerk, Teknogon, Akhan Tekstil, Akbaş Tekstil takımları yer aldı.

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tesislerinde oynanan turnuvada ilk tur maçlarının ardından takımlar ikinci tur gruplarında yer aldı. Turnuvada Kluber, Hattat Traktör, Hema Endüstri, Öznur Kablo, 3M ve Pharmactive A Grubu’nda mücadele ederken, Hyosung, Teknovet, Coko-Werk, Vem İlaç, Akhan Tekstil ve Yünsa takımları ise B Grubu’nda yer aldı. Oynanan grup maçlarının ardından Hattat Traktör, Cokowerk, 3M, Teknovet, Vem İlaç, Kluber, Hyosung ve Hema Endüstri takımları bir üst tura çıkan takımlar oldular.

 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

 

Çeyrek final karşılaşmalarının ardından Cokowerk’i 10-0 mağlup eden Hattat Traktör, Teknovet’i 5-2 yenen 3M, KLÜBER’İ 7-0 mağlup eden Vem İlaç ve Hyosung’u 5-1 yenen Hema Endüstri takımları yarı finale yükseldiler. Önceki gün oynana yarı final maçlarında ise Hattat Traktör ile Hema Endüstir takımları karşı karşıya geldiler. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Hattat Traktör karşılaşmadan 9-2 galip ayrılarak finale yükselen ilk ekip oldu. Yarı finalin ikinci maçında ise 3 M ile Vem İlaç takımları karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmayı 4-2 kazanan Vem İlaç adını finale yükselten bir diğer takım oldu.

 

HEMA ENDÜSTRİ ÜÇÜNCÜ OLDU

 

Turnuva finali öncesinde üçüncülük maçında 3M ile Hema Endüstri karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Hema Endüstri bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. 3M Takımı ise kalesinde arka arkaya goller görerek oyun disiplininden koptu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Hema Endüstri karşılaşmadan da 10-4 galip ayrılarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

 

ŞAMPİYON HATTAT TRAKTÖR

 

Final maçında ise Hattat Traktör ile Vem İlaç karşı karşıya geldi. Rakiplerini teker teker mağlup ederek finale yükselen iki ekibin mücadelesi final maçına yakışır şekilde oynandı.Normal süresi beraberlik ile tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucunda karşılaşmadan 7-6 galip ayrıan Hattat Traktör turnuvayı ise şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada en centilmen takım Teleset takımı seçilirken, turnuvanın kalecisi Hattat Traktörden Erkan Patan seçildi. Turnuvanın gol kralı ise 45 golle Hattat Traktör’den Şefik Karadeniz oldu.

 

TENİS TURNUVASINDA DERECE YAPANLAR

 

Beş ayrı kategoride yapılan tenis turnuvasında yeni başlayan erkekler kategorisinde 24, ileri seviye erkekler kategorisinde 34,bayanlar kategorisinde 14, karışık çiftler kategorisinde 14, çift erkekler kategorisinde ise 16 çift katıldı. Tenis Turnuvasında da yeni başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Mehmet Ay, ikinci Özhan İnci oldu.İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Emircan Göndoğan, ikinci Göktuğ Seyhan oldu. Bayanlar Kategorisinde birinci Perihan Alp, ikinci Nevin Baykal oldu. Karışık Çiftler Kategorisinde birinci Göktuğ Seyhan-Helina Graystone, ikinci Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu. Çift Erkekler Kategorisinde birinci Göktuğ Seyhan-Oğuzhan Deme, ikinci Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz oldu. ÇOSB Futbol turnuvasının ve tenis turnuvasının ödül töreni ise 23 Ekim Salı günü saat 18.00’de ÇOSB Sosyal tesislerinde gerçekleştirilecek.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10