Kampanyaya destekte bulundular

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Kent Konseyi, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, TÜRKKÖK Kök Hücre, Tekirdağ Diş Hekimleri Odası,

Tekirdağ 16.10.2018 18:34:00 0
Kampanyaya destekte bulundular

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Burhan Turgut, K.H.B. Nesrin Gürsul Akdağ konuşmacı olarak katıldığı konferans ile başlayan, “Süleymanpaşa bir(İ)likte buluşuyor” sloganıyla yürütülen kampanyada Namık Kemal Üniversitesi önünde ilik bağışı kabulü ile devam ederken kampanyanın son etkinliğinde sahil dolgu alanda Kızılay ilik bağışı topladı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır’ın da katıldığı kampanyada onlarca gönüllü Türkiye’nin ilk kemik iliği bankasına ilik örneği vererek gönülleri fethetti.

 

EŞKİNAT: “VATANDAŞLARIMIZ BİR KEZ DAHA DUYARLILIĞINI GÖSTERDİ”

 

Bağış yapan vatandaşları ziyaret ederek kampanyaya katılımlarından dolayı tebrik eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bugün burada kök hücre tedavisinde bağışçı olmak isteyen, Türkiye’nin ilk ilik bankasına ilik bağışı yapan vatandaşlarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımız bir kez daha duyarlılığını gösterdi. Süleymanpaşalı, Tekirdağlı, Trakyalı olmanın farkını bir kez daha ortaya koydu. İlik bağışı kampanyasına katılan tüm hemşerilerimizi duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Bizi birlikte bir bütün olmak, bir(İ)likte buluşmak geleceğe taşıyacaktır.” diye konuştu.

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10