Kıbrıs gazisi Ürkmez son yolculuğuna uğurlandı

Tatil için gittiği Balıkesir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliği üyesi Kıbrıs Gazisi 64 yaşındaki İbrahim Ürkmez dün Ve

Çerkezköy 16.10.2018 19:56:00 0
Kıbrıs gazisi Ürkmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi İbrahim Ürkmez için dün Veliköy Merkez camiinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Dualar eşliğinde Veliköy mezarlığındaki aile kabristanına askeri törenle defnedilen Gazi İbrahim Ürkmez’in cezane törenini yoğun katılım oldu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, belediye meclis üyeleri,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve muharip gaziler, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Ürkmez ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Belediye meclis üyesi Serdar Ürkmez’in de amcası olan İbrahim Ürkmez’in Veliköy Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası naşı askerlerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Daha sonra bir askeri manga ve protokol üyeleri ile cemaat Gazi İbrahim Ürkmez’i selamlayarak son yolculuğuna uğurladılar. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gazi İbrahim Ürkmez’in çok sevecen ve arkadaş canlısı bir kişi olduğunu ve tam verimli çağında vefat etmesinden büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10