Mandalı: Mutlu bir Kapaklı için çalışıyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen park çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Ekiplerin Atatürk, Yanıkağıl ve Karaağaç mahallelerinde park yapım ve Ã?

Kapaklı 17.10.2018 18:25:00 0
Mandalı: Mutlu bir Kapaklı için çalışıyoruz

Kapaklı Belediyesİ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yanıkağıl mahallesinde sağlık ocağının yanında bulunan alana da yeni park yapımına başlarken, bir diğer taraftan da Karaağaç Mahallesi Baran Sokak’ta süren park çalışmalarında oturma banklarının montajını gerçekleştirdi. Çim ekimi ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü kaydeden yetkililer “Atatürk mahallesi Veli Çeken parkında da alt zeminlerde çalışmalarını sürdüren ekipler , oyun gruplarının montajı öncesi hazırlıklarını tamamladı” dedi.

 

''HEP BİRLİKTE PARKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM''

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “Yeni oyun gruplarımız ile parklarımızı güzelleştiriyor ve daha da büyütüyoruz. Parklar hepimizin. Hep birlikte parklarımıza sahip çıkmalıyız. Kentimiz genelinde yeni sosyal alanlar açarak, daha mutlu bir Kapaklı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10