Son gün 27 Ekim

Cumhuriyet Halk Partisinde 1 Ekim'de başlayan ve dün mesai bitiminde sona erecek başvurularda süre uzatımına gitti. Buna göre, yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenler 26 Ekim Cuma  günü saat 17.00'ye kadar b

Çerkezköy 20.10.2018 13:35:00 0
Son gün 27 Ekim

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeleri için 1 Ekim'de başlayıp 19'u mesai saatinde biten aday adaylığı sürecinin uzatılması yönünde, özellikle son dönemde genel merkeze yoğun başvuru olduğunu kaydetti. Camcı “  Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel yönetim seçimleri için aday adaylık süresi il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen bir genelge ile uzatıldı. Oğuz Kağan Salıcı, Seyit Torun ve Mehmet Akif Hamzaçebi imzalı yayınlanan genelgeye göre yerel yönetim seçimlerinde aday adaylık başvuruları 26 Ekim Cuma saat 17:00’a kadar uzatıldı” dedi. 
AKAY ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞVURU YAPACAK
Öte yandan Çerkezköy’den Mehmet Ali Ersoy Belediye Başkan aday adaylığı için, yönetim kurulu üyeleri Erdal Zengin ve Türkan Şans ise meclis üyeliği için ilçe başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundular. Öte yandan Aday adaylık başvurusunu yapmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sürenin uzatılmasıyla birlikte önümüzdeki hafta aday adaylığı için başvuru yapması bekleniyor. Kapaklı’da üç dönemdir Belediye Başkanlığı yapan İrfan Mandalı’da Perşembe günü CHP Kapaklı İlçe Teşkilatına giderek başvuru evraklarını teslim ettiğini kaydetti. 
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10