Muhtarları dernek binasında ağırladılar

Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi Çerkezköy'de görev yapan muhtarları 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle dernekte ağırladı. Ziyarette Çerkezköy Belediye Başkan

Çerkezköy 20.10.2018 14:05:00 0
Muhtarları dernek binasında ağırladılar

Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur , ziyarette muhtarların gününü kutladı  ardından muhtarların mahallelerinde devlet kademelerinde temsilcileri olduklarını ve halk ile devlet arasında Köprü vazifesi gördüklerini belirtti. Sungur “  Mahallelerimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve sizlerin çalışmalarınızdan memnun olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Siz muhtarlarımız her zaman mahallelerinizde vatandaşın sıkıntılarının çözümü konusunda gösterdiğiniz çabalarını da takdirle karşılıyoruz” dedi.

 

YASADA BİZLERE ÖNGÖRÜLEN GÖREVLERİ YAPIYORUZ

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’de,  “Biz mahalle muhtarları, yasada bizlere öngörülen görevleri en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Bizlere mevzuatla verilen çeşitli görevleri yapıyoruz.Sizlerin oylarıyla seçimle göreve gelerek  merkezi ve yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi görüyor ve mahallelerin sıkıntılarının çözümüne katkı sağlamaya özen gösteriyoruz.Bu akşam bizleri konuk ederek ağırladığınız içinde şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum”dedi.

 

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZI

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’da,”Öncelikle bende muhtarlarımızın muhtarlar gününü en iyi dileklerimle kutluyor, sağlıklı çalışma yaşamı diliyorum.Muhtar demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Mahallelerde vatandaşlarla her zaman iç içe ve mahallenin ve o mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümüne ilk koşan ve mahallelerindeki sorunların çözümlenmesi içinde gereken mücadeleyi sergilemektedirler. Dolayısıyla muhtarlarımızın üstlenmiş oldukları sorumlulukları büyüktür. Muhtar aynı zamanda görev yaptığı mahallenin gözü kulağı ve vatandaşın derdini ilk anlattığı bir makamdır”dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER 

 

Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur ,ilçedeki muhtarların yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı TMD Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’e teşekkür  plaket takdim etti.
 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10